"Знам какво направи миналата нощ"

 

Kонкурс за текст

 

 

Осмата Нощ на музеите и галериите Пловдив – 2012 отправя предизвикателство към всеки, който би искал да разкаже в кратък текст интересна случка или измислена история, свързана с магията на музейната Нощ в Пловдив.

 

 

Жанрът е свободен. Размерът на текста не бива да надвишава три страници. Текстовете ще бъдат селектирани от жури и качвани в блога на фестивала и на страницата във фейсбук, където хората ще могат да гласуват за тях.

 

 

Наградите на конкурса за текст “Знам какво направи миналата Нощ” са предоставени от : VIVACOM и Sport Depot.

 

 

Условия, жури и награди на конкурса за текст “Знам какво направи миналата Нощ”:

 

Сюжетът на текста трябва да е базиран на история от миналогодишната „Нощ на музеите и галериите” Пловдив.

 

Всеки участник може да изпрати само един текст не по-дълъг от 3 страници. В конкурса няма да се допускат за участие текстове с нецензурно съдържание.

 

В случай на каквито и да било претенции от страна на трети лица във връзка с текстове, регистрирани за участие в конкурса (нарушени авторски или други права или др.), регистриралият ги участник носи пълна отговорност пред организатора на конкурса.

 

 

Можете да изпращате вашия текст от 3-ти до 20-ти септември на е-mail: play8night@gmail.com  Част от текстовете ще бъдат качени в профилната страница във Фейсбук на Нощ на музеите и галериите – Пловдив, в официалния блог (www.night.bg/blog) и сайт на Нощта (www.night.bg).

 

 

Крайният срок за регистрация е 20.09.2012г.

 

 

Чети и: Димитър Дечев "Любов и светлина"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт