200 пъти "Ножица-трепач"

 

В Театър "Българска армия" на 26 януари

 

 

"Ножица-трепач" № 200 – това е Вашият избор за събота вечер! Не се чудете повече, как да прекарате нощта на 26 януари. В Театър "Българска армия" се намира всичко, което очаквате и не очаквате.

 

 

Търсите нещо специално? – "Ножица-трепач" Ви предлага динамично и разтърсващо преживяване, това което още не подозирате, е че негови сценаристи и режисьори ще бъдете Вие!

 

 

Искате изненади? – Нощта на "Ножица-трепач" е пълна с тайници, които чакат да бъдат отворени от Вашата ръка... Започнете от вратата под неоновия надпис „Ножица – трепач”. Ще влетите не просто в обичайната за фризьорски салон суетня, а право на въоръжените до зъби с гребени, ножици, сешоари, преси, гелове, пудри, вакси и… Бръсначи! – Фризьорът Габи Кънчев (Ненчо Илчев) и Фризьорката Диди (Александра Сърчаджиева).

 

 

Действието е започнало. Буклите на Диди са в нервни гърчове, а дребничкият Раби е с навити за саморазправа ръкави. Лоте Вагнер – пианистката от горния етаж – свири по десет минути, през десет минути, без да спира, вече десети ден. И ако изсвири още нота, само още една нота от тази Непоносима…

 

 

 

Могат да го представят, като самоотбрана при временна невменяемост, подсказва незабелязано промъкналата се Баронеса Елеонора фон Ваксберг (Стефка Янорова). В напрегнатата тишина прогърмява нотата, след която нищо не може да бъде спряно и върнато назад. Лоте е мъртва! Няма виновен! Няма невинен! Следователят (Веселин Ранков) и помощник следователят (Георги Къркеланов) се впускат в заплетено разследване. Лоте-то е мърта! Защо? Можеше ли да живее??? Кой е виновникът??? От къде се взе Мистър Пропър? Убиецът е тук!

 

 

Чети и: Aрт пърформанс открива детска изложба

 

 

Нуждаете ли се от още вълнение? – "Ножица-трепач" ще Ви го даде! Тя е приключение, в което приумиците на Вашето въображение ще водят Веселин Ранков, Георги Къркеланов, Ненчо Илчев, Александра Сърчаджиева, Иван Радоев, Стефка Янорова и Александър Дойнов.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт