Еленко Андреев - Дипломатически протокол и церемониал

 

Административен и бизнес етикет

 

 

Посланик Еленко Андреев е дългогодишен кариерен дипломат, работил четири десетилетия на дипломатическа работа в чужбина и в страната. Доктор е по история и магистър по международни отношения и по филология.

 

 

Преподава дипломатически протокол и церемониал и регионална политика в Софийския университет „Св. Климент Охридски” - Юридически факултет. Лекции по международни отношения е чел и в други български и чуждестранни висши учебни заведения. Автор е на редица книги специализирана и художествена литература.

 

 

 

 

Книгата „Дипломатически протокол и церемониал и административен и бизнес етикет” съдържа теоретични постановки и основни правила и норми, както и неотменни практически съвети по отношение на протокола и етикета.

 

 

То се опира на значителен брой изследвания на български и чуждестранни  автори, както и на богатата практика и личните наблюдения на автора в дългогодишната му дипломатическа дейност.

 

 

Книгата би могла да бъде от полза за начеващите дипломати, служителите в държавната администрация, бизнес съсловието, студентите от висшите учебни заведения и колежите с международна, управленческа и бизнес насоченост, както и за други среди от обществото, които държат на доброто поведение и култура в човешкото общуване.

 

 

Чети и: Рокси Фрийман - Гореща кръв

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт