Среща с Теодора Димова

 

В "Елеон Консепт" гостуват популярни и обичани жени творци

 

 

Не знаем кой и не знаем кога, някой е решил, че март е най-женският месец… Но знаем защо! Защото е най-непостоянният, най-непредвидимият, най-капризният месец от календара. Но и най-изпълненият с надежда за пролет… За слънце…За любов… Месецът, в който природата се измъква от зимния си сън и се пробужда отново за живот.

 

 

С предчувствие за пролет "Елеон Консепт" ви обещава срещи с популярни и обичани жени творци. Първата гостенка ще бъде Теодора Димова, автор на разтърсващия роман "Майките"

 

 

Това е произведението, което всяка жена – майка или не!-трябва да прочете! Защото през вековете много неща са се променили, технологиите са направили своя невероятен скок във времето, но човешките страсти са останали същите. От "Осанна" до "Разпни го" – без значение кой е векът, хората са склонни да заменят любовта с омраза по-често, отколкото ни се иска да вярваме. Но за всичко това ще поговорим на първата ни мартенска литературна среща. Можете да станете част от нея утре (14 март) от 18 часа в книжарница "Елеон Консепт" - жк. Стрелбище, ул, Йордан Йовков 18-20.

 

 

Чети и: От Виена до Бродуей – класика от оперетата и мюзикъла

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт