Пролетни намаления в театър "София"

 

Специалната цена е от 5 лв. за билет

 

 

Театър "София" обявява своята пролетна изненада - специална цена от 5 лв. на билет за представленията "Скачай!" на 2 април (вторник), "Сън в лятна нощ" на 4 април (четвъртък) и "Коварство и любов" на 19 април (петък). Намалението важи за целия салон.

 

 

"Коварство и любов" е  историята на двама обичащи се млади и тяхната невъзможност да бъдат заедно в свят на политически машинации, болезнена ревност, погубващ дуализъм на чувствата, разрушителни действия.....Дисекция на любовта и нейните неподозирани измерения и неизброими превъплъщения. Любовта между мъжа и жената,  любов между поколенията – деца и родители... Един спектакъл, който запознава съвременния човек с епохата на Шилер и неоспоримото му припознаване със съвремието ни.

 

 

“Скачай !”Модерна визия и сценография, интигуващ сценарий и талантлив актьорски състав са само част от достойнствата на „СКАЧАЙ!”. И още: 3D mapping техника, мултимедия, заснети външни сцени, танцьори, хип-хопъри, скейтъри, тийнейджъри, паркур, рап, ар-енд-би, хип-хоп… едно приключение с неподозирани обрати, ярки образи и много смях, без аналог на българската театрална сцена.

 

 

"Сън в лятна нощ" представлява в някои отношения връхна точка в Шекспировото развитие. По красотата на поезията си, по богатството си на фантазия, по хармоничното съчетание на своите разнообразни тоналности тя е ненадмината...

 

 

Чети и: Сара Ратаро - Да се възползвам всякак от теб

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт