Ерика Спиндлър- Кървави корени

 

Най-страшните кошмари стават реалност

 

 

Личният живот на Александра Кларксън е много объркан. Тя има сложни отношения с емоционално нестабилната си майка – Патси, която е единствената ѝ близка роднина. Младата жена няма и нормална романтична връзка, защото продължава да се вижда с бившия си съпруг. А напоследък е преследвана от странни кошмари, изпълнени с ритуални кръгове, хора с качулки и плач на бебе.

 

 

Най-неочаквано майката на Алекс се самоубива. В дома ѝ дъщеря й открива статия за намерени останки на бебе в долината Сонома. Последното обаждане на Патси е било до разследващия случая детектив и Александра веднага се свързва с него.

 

 

Така тя разбира, че преди 25 години майка ѝ е била женена за наследника на прочута винарска изба. Освен това Алекс научава, че те са имали син – неин полубрат, – който е бил отвлечен като бебе. Полицията смята, че откритите останки са именно неговите.

 

 

Шокирана от разкритията, Алекс заминава за Сонома, за да разбере истината за миналото на майка си и своите корени. Това минало обаче крие страшни тайни, чието разбулване ще превърне кошмарите в реалност.

 

 

"Всяка книга на Спиндлър е увеселително влакче на ужаса! Подгответе се да осъмнете с отворена книга пред себе си!" Лиза Гарднър, бестселъров автор на „Ню Йорк Таймс“

 

 

"Ерика Спиндлър знае как да накара читателите си да тръпнат в очакване, да се страхуват заедно с героите и да гадаят всеки следващ ход на злодеите".     Списание "Стар".

 

 

"Романите на Спиндлър заслужават място в библиотеката на всеки". Ивнинг Телеграф

 

 

Чети и: Номинации за "Златен Кукерикон 2013"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт