Варненска премиера на "Вик за любов"

Театрална къща "Вива арте" представя във Варна на 18 май в театър "Българан" новата постановка "Вик за любов" от Жозиан Баласко с участието на Асен Блатечки,който е и режисор,  Койна Русева, Стефан Иванов и Александър Александров.

 

 

Актьорите ще се преобразят в звездната дойка Юги и Жижи, които са абсолютни любимци на публиката. Преди години двамата са преживели страстна любов, само че сега от нея нищо не е останало и двамата се мразят до смърт. Поотделно са слаби, но когато обединят усилия, направо могат да взривят театралния салон. Как обаче да бъдат събрани, при условие че се ненавиждат?

 

 

Ще надникнете в безумно смешните, непредвидими перипетии на живота в театъра - любов, омраза, изневери, непостигнати мечти, наивност и чаровност на актьорските души. Героите са изпаднали от театралната каруца, а сега отново трябва да се възкачат на нея, изминавайки пътя към актьорската голгота.

 

 

Чети и: Вила Валдберта - Духът на орнаментите

 

 

Четирима души, замесени от различно тесто, се оказват въвлечени в игра, от която някой ще излезе още по-богат, друг ще е на ръба на нервен срив, а пламъкът на една стара любов ще припламне отново. И точно тази взривоопасна комбинация е гаранция за грандиозен успех!

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Арт