БГ уикенд по КиноНова

 

Гледайте съвременното българско кино по КиноНова

 

 

На съвременното БГ кино ще бъде посветен  този уикенд по КиноНова. Вечерта на 22 септември ще бъде запазена за режисьора Ивайло Христов и „Стъпки в пясъка”.

 

 

В Деня на независимостта, зрителите ще видят актьорската игра на Иван Бърнев, Яна Титова, Велко Кънев, Васил Михайлов, Асен Блатечки, Деян Донков и Карла Рахал. Какво се случва, когато след продължителна емиграция Слави се връща в България, как едно детско влюбване прераства в страстна любов, какви спомени крие главният герой от времето на социализма и ще открие ли себе си на финала на тази чисто човешка история, ще разберем утре вечер, точно в 21.00 ч.

 

 

 

 

Една от най-награждаваните съвременни продукции - Love.net, ще бъде акцент в неделната програма на КиноНова. Лентата на режисьора Илиян Джевелеков, на която Нова ТВ е и копродуцент, заслужено може да бъде отличена като една от най-успешните през последните години.

 

 

С появата си на голям екран, заглавието се нареди в ТОП 10 класацията на най-добрите бокс офис постижения в България, в продължение на дни бе №1 в кината, събра над 1 милион лева от билети за по-малко от месец и получи отлични оценки както от страна на зрителите, така и от телевизионната гилдия. В неделя от 21 часа ще видим Христо Шопов, Захари Бахаров, Лилия Маравиля, Владимир Пенев, Диляна Попова и Койна Русева в една игра на любовта и нейните различни проявления – неизбежна, необяснима, повърхностна и бързо ликвидна.

 

 

Чети и: "Изчезващата цивилизация"

 

 

Началото на БГ маратона ще бъде поставено още тази вечер в 21.00 ч., когато КиноНова ще излъчи филма „Лов на дребни хищници”. Главните роли тук са поверени на Мариан Вълев, Силвия Петкова, Бойко Кръстанов и отново Яна Титова и Христо Шопов.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV