Финалът на „Х милионер търси съпруга” ще е в събота

 

Коя ще избере Малък Тошко?

 

 

Финалът на втория сезон на шоуто на TV7 „Х Милионер търси съпруга” ще се излъчи тази събота, 10 ноември, 20:00.

 

 

След извънредното преместване на финала, Малък Тошко ще трябва да потрае още един ден, за да обяви публично коя от трите финалистки – Нанси, Алекс и Роси, е грабнала сърцето и окото му.

 

 

Въпреки това Славков няма да спести на кандидат-булките целия си арсенал от хумор и неочаквани изпитания. Малък Тошко е подготвил най-забавното предизвикателство за момичетата, които избра да стигнат до големия финал. Те доказаха красотата си, но сега две от тях ще трябва да покажат и умствения си багаж. Х Милионерът няма да им спести дори мозъчни упражнения по физика.

 

 

Може ли жената до Малък Тошко да е умна и красива? Това ще стане ясно тази събота в праймтайма на TV7.

 

 

Славков е тръгнал да си търси съпруга в шоуто и като бъдещ жених ще гледа много сериозно на всички ритуали преди брака. Какво са подготвили приятелите му на крачка преди съдбоносния избор на Тодор и дали финалистките Нанси, Алекс и Роси не се виждат вече в бяло? Във финалиния епизод на втория сезон на предаването наследникът на фамилията Живкови ще празнува наистина бохемски и ще покаже в ефир какви са мъжките му забавления.

 

 

Чети и: Наталия Симеонова, майчината любов и приятелството

 

 

Малък Тошко ще обяви избраницата си на коктейл, обграден от свои приятели и част от отпадналите хубавици. Той е подготвил и грандиозна награда в типично негов стил за победителката.

 

 

Гледайте големия финал на „Х Милионер търси съпруга” тази събота, 10 ноември, 20:00, само по TV7.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV