Джеймс Франко долетя с балон за премиера

 

Бляскавото събитие се състоя в El Capitan Theatre в Лос Анджелис

 

 

Докато чакаме премиерата на "Оз: Великият и могъщият" у нас, VIP персони в Лос Анджелис станаха свидетели на гала премиера на продукцията.

 

 

Джеймс Франко пристигна по особено ефектен и дързък начин на събитието. Също като своя герой във филма Оскар Дигс, актьорът долетя на събитието с балон със сгорещен въздух. Кацайки близо до Пътя с жълти павета, който отвеждаше гостите на премиерата към фантастичния свят на Оз, Франко се присъедини към трите очарователни дами, с които си партнира във филма.

 

 

 

 

Мила Кунис, която се превъплъщава във вещицата Теодора се появи пред камерите в стилна рокля на Dolce & Gabbana. Рейчъл Уайс, във филма нейна сестра и пазителка на Изумрудения град, се открои в ярка оранжева рокля на Victoria Beckham, а Мишел Уилямс, която ще видим в ролята на добрата вещица Глинда, блестеше в елегантна бяла рокля с кристални цветя на Prada.

 

 

Към звездите от "Оз: Великият и могъщият" се пръединиха и колегите им от екипа -  Абигейл Спенсър, Брус Кемпбъл, Зак Браф, изгряващата звезда Джои Кинг и, разбира се, режисьорът Сам Рейми и продуцентът Тим Рот, със съпругата си. Сред популярните лица, уважили събитието, бяха също актьорите Арнолд Шварценегер и Бил Кобс, моделът Тейлър Багли и др.

 

 

 

 

VIP прожекцията на "Оз: Великият и могъщият" в El Capitan Theatre в Лос Анджелис е първата премиера на продуцията, която от 8 март официално излиза в 3D кината и IMAX 3D. Преди това, на 28 февруари актьорите ще пристигнат в Лондон за европейската гала премиера на филма.

 

 

Чети и: Снимки от "Оз: Великият и могъщият"

 

 

"Оз: Великият и могъщият" излиза на голям екран в 3D и IMAX 3D на 8 март 2013 г., когато ще могат да го гледат и българските зрители.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV