Нова турска сапунка започва по bTV

 

"Диво сърце" ще се излъчва всеки делничен ден от 13:30 часа

 

 

От понеделник, зрителите на bTV ще могат да се насладят на неповторимата история на Юсуф Мироглу, пресъздадена от актьора Кенан Имирзалъолу („До последен дъх”) в  сериала „Диво сърце”.

 

 

Необикновената драматична история проследява съдбата на смелия, млад и красив Юсуф, наричан в квартала си още „Диво сърце”. Сърцето на героя на Кенан е изпълнено с негодувание срещу неправдите и упадъка на обществото, от което самият той е част… и срещу човека, който получава всичко, което желае – мафиотския бос, наричан „Големия брат”. Съдбата обаче поднася неочаквана изненада, когато красивата и невинна дъщеря на мафиота се влюбва в непокорния Юсуф.

 

 

В сериала зрителите ще имат възможността паралелно да проследят още историята на телевизионен продуцент, който би пожертвал всичко, за да достигне мечтания рейтинг и просперитет на продукциите си.

 

 

Безскрупулната войната между две враждуващи банди, всяка от които цели да елиминира противника, заобикаляйки всички закони и правила, ще държат в напрежение аудиторията. Всичко това и невъзможна любов – в най-новия драматичен сериал по bTV – „Диво сърце”, от 25 февруари, всеки делник от 13:30 часа.

 

 

Чети и: "Революция Z" сезон 2

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV