"Бриджит Джоунс 3" ще има да почака

 

Колин Фърт е оптимист относно бъдещото продължение на филма

 

 

Актьорът Колин Фърт реши да охлади очакванията на феновете за част трета на лентата за Бриджит Джоунс. Той обяви, че ще трябва да се почака доста, докато се вземе окончателно решение за продуцирането на нов филм от поредицата.

 

 

Третата книга за Бридижит Джоунс беше завършена от Хелън Филидинг, но от продуцентската компания Working Title Films не са наясно още дали и кога ще има продължение на филма.

 

 

 

 

Малко повече оптимизъм по въпроса внасe Колин Фърт, който играе Марк Дарси в продукцията. Пред The Chicago Sun Times, той съобщи, че най-вероятно ще има продължение на филма, но ще трябва да се почака известно време:

 

 

"За съжаление това може да бъде доста дълго чакане". След известно време, според носителя на Оскар, Фърт ще можем да видим историята за внучката на Бриджит Джоунс. "Радвам се когато се правят филми, които запазват надеждата жива. Освен това, историята отива в много интересна посока. Но не бих казал, че в момента филмът е предстоящ" - споделя още актьорът.

 

 

Филидинг се надява книгата да бъде пусната малко по-късно тази година. Последният филм - "Бриджит Джoунс: На ръба на разума" излезе на екран през 2004 година.

 

 

Чети и: Излезе официалният плакат на "Джулай"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV