Град Есен се превръща в меката на "Междузвездни войни"

 

От 26 до 28 юли филмът ще бъде представен на грандиозно фен събитие

 

 

Феновета на космическата сага "Междузвездни войни" се събират на двудневен фестивал в германският град Есен, за да отбележат глобалния културен и кинофеномен. Дългогодишни фенове на оригиналната трилогия, млади почитатели запалени от новите епизоди на "Междузвездни войни", геймъри, читатели, създатели на костюми, артисти, колекционери и обикновени посетители - на фестивала всеки от тях ще намери по нещо за себе си.

 

 

Събитието в Есен ще даде възможност на всички фенове да се срещнат с познати кинолегенди, да обменят спомени, да се видят  отново със стари приятели или да завържат нови запознанства, обединени от страстта и интереса си към постоянно разрастващата се вселена на "Междузвездни войни".

 

 

Сред специалните гости на събитието са няколко души, тясно свързани с легендарната космическа сага – продуцентът Катлийн Кенеди и актьорите Антъни Даниелс и Кери Фишер.

 

 

Катлийн Кенеди, която е президент на "Лукасфилм" и продуцент на "Междузвездни войни: Епизод VII", ще направи първата си среща с феновете през юли на основната сцена в Есен. Като събеседник на прочутия актьор Уоруик Дейвис, домакин на фестивала, тя ще разкаже за своята поразителна кариера в киното и за настоящите ѝ планове в компанията: "Когато се присъединих към "Лукасфилм", веднага  разпознах истинската страст, която споделят феновете на "Междузвездни войни" по света. Вълнувам се за първото си появяване на фестивала, на което ще мога да усетя на живо енергията, превръщаща "Междузвездни войни" в толкова неповторимо изживяване."

 

 

 

 

Друг очакван от феновете гост на фестивала в Есен е актьорът Антъни Даниелс, който озвучава  C-3PO, златния друид и централен персонаж във всички шест епизода на „Междузвездни войни“. Даниелс ще се срещне с фенове в залата за автографи и също ще бъде събеседник на Уоруик Дейвис на главната сцена.

 

 

Чети и: Павел Владимиров с предложение за роля в "Бързи и яростни"

 

 

За радост на почитателите към него ще се присъедини своенравната принцеса с винаги изразено отношение – актрисата Кери Фишър, която направи незабравима роля като принцеса Леа Органа в оригиналната трилогия "Междузвездни войни". Освен че ще даде афтографи, Фишър ще участва в разговор с Уоруик и феновете в залата, които ще могат да се насладят на нейния забавен и открит стил на говорене по различни теми. С характерното си чувство за хумор тя споделя: "Винаги се вълнувам, когато правя нещо, свързано с "Междузвездни войни". Това ми дава  шанс да пътувам с моите метални бикини и да не се възползвам от възможността да ги нося. Специално немците са последните хора, които бих искала да засегна с моите метални бикини."

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV