Премиера: Зоопаркът сезон 12

 

Нова поредица по Viasat Nature

 

 

Носителка на множество награди, любимата на всяко семейство новозеландска документална поредица се завръща за 12-ти сезон с още повече неустоими лудории на животни, предоставяйки на зрителите завладяваща възможност да надникнат в тайния живот на животните.

 

 

Зоопаркът ви отвежда зад кулисите в Окландския зоопарк, представяйки повече вълнуващи истории за животните и хората, които се грижат за тях. Поредицата изследва всичко – от пристигането на нови обитатели, през ражданията, битките, заболяванията и размножителните ритуали, до това как животните се хранят и как живеят. Снимачният екип е базиран в зоопарка целодневно, но поредицата проследява също служителите, които се грижат за животните отвъд океана.

 

 

Тази поредица улавя всички специални моменти в зоопарка – за слоницата Бурма е голямо приключение, когато тя се потапя в лагуната и "се оставя на течението", без да мисли за последствията, междувременно алигаторът Дорис страда от тетанус и има проблем с храненето, а освен това има нахални нови деца в парка!

 

 

Отиваме зад кулисите, за да се срещнем с новите обитатели, включително жирафа Джелани, който стана мореплавател за пет дни, прекосявайки Тасманово море, за да се срещне с новото си стадо в Австралия, и новите маймуни Саймири, които поднасят малка изненада и предизвикват много смях.

 

 

 

 

Запознаваме се също със суматрийската тигрица Молк, която е загубила зъб и в резултат на това е извикан специализиран зъболекар, за да запълни коренов канал с тигров размер. Наблюдаваме как природозащитниците посещават Тауранга, за да помогнат за спасяването на дивите птици в рамките на действията за спешно реагиране по време на злополуката с петролния разлив в Рена.

 

 


Цялото семейство ще се забавлява и често ще са изненадва от тези завладяващи истории! Открийте как живеят животните, как се хранят, обучават, забавляват и как хората, посветили се на грижи за тях, осигуряват тяхната безопасност 365 дни в годината! Включете на Viasat Nature!

 

 

Зоопаркът– през делничните дни от 24 – 28 юни,15:30 ч.

 

 

Чети и: Град Есен се превръща в меката на "Междузвездни войни"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Кино & TV