Малка интимна прическа

 

Или какво мислят по въпроса двата пола

 

 

Темата за окосмението е въпрос както на мода, така и на лични вкусове и  предпочитания.

 

За радост на мъжете женското тяло не предлага много зони за косъмчета, но как ли ще реагирате ако долу ви посрещне тропическа джунгла? Или пък  тя, когато паднат дрехите установи, че си е намерила рунтава горилка с прекрасна горичка около ствола.

 

 

При мъжете по-често се среща отстраняването на интимното окосмение чрез машинка за подстригване. Нарича се триминг. Нерядко се ползва и класическото средство – самобръсначката.

 

 

 

 

Какво мислят за гениталното избръсване или подстригване сексолозите?

 

 

Австралийският специалист и терапевт Трейси Кокс твърди, че обезкосмяването долу, владее ума на съвременния мъж. Има няколко причини за това. Първо, когато е обезкосмен, пенисът изглежда по-голям. Така дори само като мине с машинката, мъжът може да се почувства като Джеймс Бонд.

 

 

Втората причина за тази суета е фактът, че в днешно време никой мъж не мисли, че е добре да мирише на тютюн и пот. Освен това, след като жените полагат толкова грижи за пубиса си, защо и мъжът да не хване машинката.

 

 

Жените харесват обезкосмени тестиси и пенис, които предпоставят една по-добре лична хигиена. Най-голямото им преимущество е удобството при орален секс, когато нямо опасност някой да се задави от коварно къдраво косъмче.

 

Ако на тебе не ти допада той да си подстригва „приятелчето” просто му кажи. Ако държи на тебе, ще се вслуша в думите ти.

 

 

 

 

А какво ли ще си помисли той, когато съзре твоето голо хълмче?

 

 

Нищо! Просто ще обезумее. Статистиката показва, че когато видят гладък пубис, мъжете забравят за всичко друго. Добра интимна прическа може да замени и най-силния афродизиак. Да, в началото ще сърби, ще те дразни, но „красотата иска жертви”.

 

 

Чети и: Brian Pumper - рап и порно

 

 

Когато е окосена ливадата, той ще може да си играе на воля с език там. А това май ще компенсира всички дребни неудобства около интимното фризиране. Освен това, немалко сексолози застъпват тезата, че заниманията с обезкосмяването на заветната зона, може да се превърне в една от най-забавните страници в интимния живота на жената.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка