За изневярата…

 

Кога той не ти е верен?

 

 

Женските форуми преливат от разкази за съпружеска измяна. Ронят се сълзи, скубят се коси, леят се самообвинения. Даже намерихме споделено: „Момичета, изневерих му! Какво да правя сега?”

 

 

Изневярата е стара колкото и света. Кой изневерява повече – мъжете или жените? Социологическите данни, сочат различни цифри, но повечето дават процентна преднина на мъжете. И така, как да разбереш, че той изневерява?

 

 

Ето някои от основните признаци

 

 

Внезапно се увеличават деловата му активност и заетост. Има все повече работа в офиса, но няма промяна в позицията и заплащането му. Освен че му се налага да остава до по-късно, а често да работи и през почивните дни.

 

 

Друг признак – той става толкова внимателен, мил и загрижен, че започваш да си мислиш, че нещо не е наред. Психолозите казват, че след изневяра мъжете изпитват чувство за вина, която искат да изкупят. Това обяснява и тези им действия.

 

 

Признак номер 3. Червило на яката. Това се е превърнало в нарицателно. Варианти за отговор колкото си щете. С пускането на втория лъч на метрото можете и да мине и извинението, че е имало много народ във вагона… Възможно е да е било така, но най-добре проведи собствено разследване.

 

 

Друг признак за възможна изневяра – рязка промяна в сексуалните му навици – от занижена активност преминава към сексуална изобретателност. Даже ти е трудно да повярваш какви интересни креватни хрумвания има.

 

 

Не е за пренебрегване и друг признак – внезапно се увеличава интересът му към дрехите. Модни ризи, пуловери или пък дънки. Определено придобива фешън стил. Може да смени и прическата си.

 

 

Чети и: Изучавай оргазма със секс играчки

 

 

Ако видите някои от тези признаци не абсолютизирайте, може да се окаже, че не е това, което мислите, но ако са налице повече от един… май имате нужда от проверка на ситуацията и разговор по темата.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка