Когато му е много малък?

 

Има няколко възможности

 

 

Всички сме чували, че „размерът няма значение”, но дали наистина е така?

 

 

Нека си представим ситуация (дано да нямате такъв проблем), когато мъжкото му достойнство е много малко.Какви са възможните решения?

 

 

Малкият пенис – повод за раздяла. Това е решение за момичета, за които сексът е житейски приоритет. Правилно ли постъпват те? Да, защото те са прави за себе си. Желаят да си набавят нужната сексуална наслада. Всеки човек има право да живее така, както си иска. Ако за теб малкият размер, не е най-големият недостатък на мъжа – чети нататък.

 

 

Малкият пенис – повод за креативен секс. Много психолози и сексолози, докават тезата, че собствениците на скромен или малък член са много креативни в леглото. Така с фантазия и находчивост успяват да компенсират липсата на сантиметри. И нещо много важно- мъжете с малък пенис са много внимателни към предпочитанията и желанията на жените и винаги дават максимума от себе си, за да доставят удоволствие.

 

Най-подходящи пози за максимално удоволствие при малък пенис са „Задна прашка” и „Ездачка”. При тях може да постигнете максимален ефект от проникването.

 

 

Чети и: 5 причини мъжете да мастурбират

 

 

Вариант три- при малък пенис помагат достиженията на науката и техниката. Има приспособления, които да прибавят по някой сантиметър както на дебелина, така и на дължина. Вакуумни помпи също могат да помогнат. Те усилват кръвообръщението, след което пенисът става малко по-дълъг. Може да ползвате и ерекционен пръстен или ласо, което да пречи на оттока на кръвта след ерекцията.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка