Да добавим вкус на секса

 

Опитайте бельо, което може да се яде и ароматни масажни масла

 

 

Най-вероятно сте пробвали много неща в секса, но все пак ви се иска нещо интересно и необичайно? Какво ще кажете за бельо, което може да се яде? То, както и някои други еротични вкусотии могат да обогатят значителнo интимния ви живот. Като разпалите достатъчно и фантазията си, тялото на партньора можа да се превърне в истински деликатес.

 

 

В секс магазините се продават толкова различни видове и вкусове, че няма как да не намерите и вашия любим според личните ви предпочитания. Така стандартните орални ласки можете да разнообразите не толкова с някоя нова техника, а да речем с бикини от плодово желе или бонбонено бельо, което се продава както в мъжки така и дамски вариант.

 

 

 

 

Вкусовите експерименти можете да допълните и с ароматни и ядящи се смазки и масажни масла, които могат да ви потопят в морето на новите сексуални усещания. Не случайно Камасутра обръща много внимание на съчетанието между секс и лакомства, защото още древните индуси са открили връзката между вкуса и любовта.

 

 

Чети и: 4 витамина за страхотен секс

 

 

Не се колебайте да развихрите фантазията си, за да посрещнете върховната наслада с любимия човек. Любими аромати и вкус, съчетани с достатъчна възбуда на ерогенните зони ще ви донесат най-желаната наслада.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка