Защо сексът в брака е по-добър?

 

Ето 3 причини за това

 

 

Ако периодът ви на необвързани вече е в миналото, нещо повече – надянали сте брачния хомот, то може би сте намерили партньора на живота ви. За добро и зло, докато смъртта ви раздели ще сте заедно. Дано преди брака сте успели да се налудувате, защото след него, грешките могат много да болят.

 

 

Кои са най-хубавите страни на секса след брака?

 

 

1. Познавате се отлично. Напасването между вашите характери и тела вече в факт. Можете да „свирите” по тялото на другия като на музикален инструмент. Знаете точно кой клавиш да натиснете, за да се получи мелодията на върховното удоволствие.

 

Понеже добре познавате ерогенните си зони и любими неща в секса, не ви остава нищо друго, освен да се радвате на усещането.

 

 

2.Чувствате с комфортно с другия. Познавате се без маска и грим. Виждали сте се след сън, в банята, по чорапи и как ли още не. В леглото се отдавате на секса емоцията, която ви носи, а не притеснявате дали харесва косата ви, или дали сте с най-секси бельото си.

 

 

3. Взаимодействате добре с партньора си. На другия можете да кажете всичко! Ако нещо в леглото не в по вкуса ви, споделете го, иначе няма как отношенията ви да се променят. Щастливият брак означава и добър секс. Партньорите могат свободно да обсъждат сексуалните си фантазии, а така да сбъднат и най-горещите си интимни мечти.

 

 

Чети и: Channing Tatum e най-секси

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка