Че какво лошо има в порното?

 

Филмите ХХХ имат своите плюсове

 

 

Порното има много врагове, но май се радва на повече фенове. Независимо от отричането, безспорен факт е, че никога материали ХХХ не са били толкова лесно достъпни, както са днес – само на клик разстояние. Няма да е пресилено да кажем, че няма „мъжки” компютър, в който да не откриен поне една снимка или клипче с нецензурно съдържание.

 

 

За да ви настроим по-позитивно към порното можем да посочим някои от ползите, които то може да ви донесе:

 

 

1. Психолозите отдавна доказаха, че гледането на порно сваля стреса. Не е ли по-добро когато ви се насъбере напрежение да го освободите по този начин вместо с алкохол или дрога?

 

 

2. Порното може да разнообрази сексуалния ви живот. Има много добри порно филми, както и долнопробни. В секс магазин можете да разгледате подробно целия каталог и да си изберете нещо по ваш вкус. Можете да си свалите и безплатен филм от нета, въпрос на избор.

 

 

3. Порното може да ви послужи и като учебно помагало, винаги има какво до се научи някоя поза или пък друга ценна идея.

 

 

4. Порното ви предоставя най-лесния начин да си доставите сексуално удоволствие, особено в самотни мигове.

 

 

 

След като го похвалихме достатъчно е добре да направим и едно уточнение. Порното е бизнес но и изкуство. Има си своите тънкости и тайни. Не допускайте да получите комплекс за размера, заради него. Все пак огромното оръдие обикновено е причината даден актьор да получи заветната роля. Има и още едно разочароване - за съжаление, в реалния живот е минимална вероятността да срещнете палавница, като актрисите във филмите за възрастини. Обикновените момичета са малко по-скромни в това отношение.

 

 

Чети и: Няколко фрази, които мъжът жадува да чуе

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка