Какво не харесват жените в секса?

 

„Задна прашка”, насилствен орален секс или слабата любовна игра могат да се окажат пагубни да дамското либидо

 

 

Едно проучване проведено във Великобритания може да ни помогне много за това, сексуалният ни живот да подобри своето качество. Ще обърнем внимание на сексуалните предпочитания на жените и най-вече какво не харесват те. Този въпрос има отговор, за разлика от почти философския – „Какво искат жените?”.

 

 

Една от най-любимите на мъжете пози за секс, се оказва най-омразна за дамите. Т.нар. "Kучешка" или "Задна" събира най-много анти-гласове в проведена анкета. Това означава, че ще е най-добре този вариант за съвкупление да бъде заменен с някой по-харесван, но кой е той? За да стигнем до него, ще е по-лесно да посочим и другите омразни за жените пози - зачеркваме „Тя отгоре”, както и „Обърната ездачка”. Така имаме Топ 3 на най-неподходящите за жените позиции в секса. Можем да добавим, че дамите не се радват много и на „Мисионерска” и „69”. Като махнем изброените пози, можем да кажем, че останалите са популярни след нежния пол и му носят наслада.

 

 

 

 

Само с позите в секса не изчерпваме това, което жените не харесват

 

 

Дамите ненавиждат да бъдат карани да правят орален секс, когато нямат желание за това. Ако една дама бъде принудена да го прави, въпреки отказа си, бъдете сигурни, че либидото ѝ ще бъде угасено.

 

 

Желателно да е се избягва и прекалено дългия сексуален акт. Той може да си мисли, че е сексуална супер сила, след като може да го прави вече повече от час, а тя най-вероятно се надява финалът най-сетне да дойде.

 

 

Чети и: Секси петък

 

 

Любовната игра е от първостепенно значение за хубавия секс, ако тя бъде претупана резултатът може де окаже катастрофален. Жената може да загуби желанието си да продължат към същинския акт. Щом не  е имало качествена любовна игра, дамата най-вероятно ще се чувства недостатъчно желана.

 

 

Жената е суетно създание. Това обяснява, защо тя не харесва сутрешния секс. Липсата на увереност, че изглежда добре я кара да избягва креватни занимания, без да е направила тоалета си. Като вода за огъня могат да се окажат и мръсните думи и вулгарността в леглото.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Ха! Аз явно не съм британка! Харесва ми да ме будят така, нищо против нямам ездата и напред и назад, а класическата мисионерска е доста приятна за отмора... Така съм чувала и от приятелки... Пак харчат излишни пари британците...

Още G-Точка