Сексуалната фантазия, която разваля връзката

 

След тройка се стига до разпадане на двойката

 

 

В tochka.bg често сме писали за това, колко е важно да споделяте с партньора си своите сексуални фантазии. Така не само можете да ги осъществите, но се предпазвате от буксуване и скука в спалнята.

 

 

Океанът е сексуални фантазии трудно може да бъде обхванат в няколко реда. За това няма и да го правим, но за да сме полезни, ще се спрем на една интимна мечта, която ще е най-добре да не сбъдвате. А причината да се въздържите е целостта на връзката ви. С помощта на сексолози и психоаналитици можем да обърнем внимание на сексуалната фантазия, довела до най-много раздели на влюбени двойки? Сещате ли се коя е тя?

 

 

 

 

Както мъжете, така и жените не се свенят да си представят, че правят тройка.

 

 

Вариантите за комбинация зависят от личните вкусове и предпочитания, но винаги обещават едно щуро изживяване и сексуално забавление, в което няма нищо лошо. Но сбъдването на тази гореща мечта може да има много тежки последици за двойката решила да си покани някоя „гостуваща звезда”. След проведено проучване се оказва, че именно това е сексуалната фантазия развалила най-много връзки.

 

 

Чети и: Raylene – спомен от 90-те

 

 

Данните сочат, че девет на всеки десет двойки, след като са правили тройка се сблъскват с разрив в отношенията си. Следва раздяла и краят на едни отношения, които преди това са вървели хармонично. При това, учените отбелязват, че няма значение от полът не третия – резултатът си остава същият. За това съветът е – осъществявайте сексуалните си фантазии смело, но изберете нещо различно от тройката. Ако имате достатъчно въображение ще намерите много и различни варианти да разгорещите секса и отношенията си.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка