Когато липсва оргазъм при "Мисионерската"

 

Няколко правила да подобрим секса

 

 

Ако харесвате „Мисионерската”, но тя не носи на жената върховната си наслада, най-лесно ще е да намерите друга поза фаворит. Ако сте се заинатили, че това си е вашият любим номер в леглото, може да пробвате някои малки хитрости, които да ви помогнат да се радвате на повече удоволствие в любимата си поза.

 

 

1. Сложете възглавница по кръста на жената. Лекото повдигане на тази част ще помогне за по-добрата стимулация на  клитора.

 

 

2. При проникване, тя може да се опиаа да държи краката си по-близо един до друг, така ще се осигури по-добро притискане на члена, а оттам и по-голямо удоволствие за двамата.

 

 

3.  Тя го притиска с крака към себе си. По този начин, жената може да подскаже на мъже каква да е дълбочината на проникването. Този трик може да ѝ по-помогне и за по-бързото ѝ свършване.

 

 

4. Мъжът може да застане по-повдигнат, давайки на партньорката си възможността за по-активна позиция и повече действия. Така тя има много по-голяма свобода при избора на движения за по-голяма наситеност на стимулацията.

 

 

5. Сменяйте по-често дълбочината на проникване и темпото. Пробвайте и кръгови движения, без да изваждате пениса.

 

 

Тези прости съвети, ще ви помогнат да извлечете много повече удоволствие от мисионерската поза, наслаждавайте се на сека, но не забравяйте, че специалистите препоръчват честа смяна на позициите. Колкото повече експериментирате, толкова по-добър ще е сексът.

 

 

Ако пък усещате, че имате нужда от нещо ново – заповядайте в социалната ни платформа. Тук може да срещнете друга голяма любителка на „Мисионерска”, с която да преобърнете предствата си за изгарящо удоволствие.

 

 

Чети и: Мислите за секс са полезни

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка