Как да събудим желанието?

 

Няколко съвета за разпалване на страстта

 

 

На всеки от нас се е случвало да усети липса на желание за секс. Причините могат да бъдат от най-различно естество. В това състояние, обикновено няма нищо притеснително ако не продължи дълго. В противен случай имаме проблем. Може би ще е добре да се обърнете към психолог или сексолог, защото може да сте станали жертва на депресията или стреса. Все пак, може да пробвате и някои малки хитрости:

 

 

- Създайте си подходяща атмосфера. Нека е романтично, с приглушена светлина, може да запалите свещи. Никой не трябва да ви притеснява. Тиха и приятна музика може да внесе подходяща атмосфера, може да си и ароматни пръчици.

 

 

- Споделете с другия какво ви възбужда, и го накарайте да направи същото – парфюм, двудневна брадичка, определено бельо и т.н., според  личните ви предпочитания. Всеки си има своите фетиши, познавате ли добре тези на партньора си?

 

 

 

 

- Лягайте си голи. Доказано е, че при 70% от двойките, които спазват това правило гледката от разсъблеченото тяло на другия помага за поява на възбуда и желание за секс.

 

 

- Жената е добре да си припомни, че е най-възбудима по средата на цикъла си, т.е. при овулация. Използвайте този пик, за да се радвате на сексуална наслада.

 

 

- Може заедно да гледате еротичен  филм. Някои сцени могат да успеят за разпалят желанието и въображението ви. Защо не пресъздадете някоя от сцените?

 

 

- Не изпускайте "точката на кипене". Ако сте имали спречкване или още повече скандал, веднага след финала му е най-добрият момент да разгорите огъня на страстта. Страстни целувки, разсъбличане, силна прегръдка могат рязко да сменят посоката не искрите и вместо в караница да вложите енергията си в страстно любене.

 

 


Чети и: За семейните сексът е най-добър по обед

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка