Пенисът се смалява с годините

 

Предпазването от излишни килограми подобрява ситуацията

 

 

С възрастта човешкият организъм търпи редица изменения, повечето от които нежелани. Една от промените при тялото на мъжа е смаляването на неговото достойнство. Успоредно с това, коремът увеличава размерите си и така може да се стигне до момента в който над пениса се е издигнал голям покрив от мазнини, който допълнително отнема ценни сантиметри.

 

 

"Един от начините да накарам пациентите да отслабнат е като им кажа, че така ще добавят два сантиметра, два сантиметра и половина към пениса си", разказва д-р Ronald Tamler директор на Програма за мъжкото здраве към една болница в Балтимор (САЩ).

 

 

 

 

Понеже сме обективни ще ви напомним, че малкото приятелче се смалява не само заради растящото коремче. При нормалното стареене на организма се стига и до естествено смаляване на пениса, както по дължина, така и дебелина. Aко на 30 години, пенисът в ерекция е бил 15 см, то на 60 или 70-годиша възраст ще могат да се измерят 12.5 – 13 см.

 

 

Чети и: В търсене на най-добрия пенис

 

 

Пенисът се смалява заради стареенето на тъканите. По стените на кръвоносните съдове на съда се натрупва плака, която пречи на доброто кръвоснабдяване на пениса. Успоредно с това се развива и тъканно изменение в материята на кавернозните тела, а това от своя страна пак, води също до намаляване на дължината на пениса.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка