За секса след изневярата

 

Как да оправим счупеното?

 

 

Представете си следната ситуация – живеете от няколко години с любимия си и един ден разбирате, че той ви е изневерил с друга. След това пада на колене и със сълзи на очи ви умолява да му простите забежката. Вие решавате да преглътнете гордостта си и да продължите сякаш нищо не било, но много скоро разбирате, че нещата не са както преди, особено в секса. Но защо така?

 

 

Психолозите открояват поне 4 причини, заради които половият контакт с любимия вече не е същят. Жената не може да преживее раните от прегрешението на любимия си защото:

 

 

1. Тя вече е неуверена в себе си. Повечето дами започват да се самообвиняват – той е постъпил по този начин, "защото вече не изглеждам добре, качила съм килограми, не се обличам стилно" и всякакви подобни мисли преминават през нейната глава. Така жена лесно губи блясъка в очите, а тялото ѝ спира да откликва на целувките на любимия. Ако сама не се обичате, възниква сериозната опасност да изпаднете в депресия.

 

 

2. Той вече е "изцапан". Наранената половинка започва да гледа на партньора си като на нечист, измърсен от контакта с другата. Освен това, се насажда усещането, че вече не може да му се има доверие.

 

 

3. Настъпва отчуждение. Освен ласки и целувки за добрия секс е необходимо да се постигне сливането на духа на двете тела. Но ако между тях е настъпило отчуждението, няма как да дойде и това единство. Ако не сте готова за интимна близост по-добре му го кажете. За да преодолеете този проблем, можете да опитате отново да преживеете етапа на запознанството – излизайте на среща с него, дръжте се за ръце и т.н. Така пак ще дойде денят, в който да се разгорят страстите и желанията.

 

 

4. Сексът е станал като навик. Как беше преди - вечеряте, след това душ и заспивате? Пробвайте нещо съвсем различно! А защо не отидете пак на меден месец?

 

 

Чети и: Какъв секс не отказва мъжът?

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка