Как загубих девствеността си...

 

Три от най-големите порно звезди разказват за първия си път

 

 

Порно звездите са загубили девствеността си точно като всички нас. Може да звучи малко невероятно, но си има и своето обяснение – когато са опитали за първи път от греховния плод всички те са били обикновени тийнейджъри. В света на филмите за възрастни те попадат едва след като вече са натрупали някакъв сексуален опит.

 

 

Teagan Presley

 

 

Първият път на великата Teagan Presley не е минал по мед и масло:

 

"Беше много стресиращо! Нямах идея какво се случва. Направих го в горните класове на гимназията, за да задоволя приятеля си с кого бях от още от основното училище. Бях на 17, когато загубих девствеността си. Чак като пораснах започнах да уча как се правят нещата. Това беше още по-стресиращо от случката, когато загубих девствеността си. Буквално бяха изпитала само проникването като част от всичко, което се случва по време на секс и трябваше да науча оралния и всичко останало когато застанах пред камерата".

 

 

 

 

Как ли е минал първият път на големия Ron Jeremy?

 

 

Било му е много трудно, особено с презерватива, малко по-късно разбрал защо:

 

"Това е една истинска история. Сложих гумата обратно. Не успях от първия път.  Бях поставил лубрикираната страна върху члена си, а не както си му е реда - отвън. Направихме го на скалите зад училище. Бях на колко 15-16 години и тя беше на толкова. Спомням си как се пързаляше кондомът - чуках него а не момичето". Забавно, нали?

 

 

 

 

Jessica Drake може да се похвали с успешен първи път, но срамът дошъл след това:

 

"Информацията за секса, която получих от родителите си беше много медицинска. След като открих секса, започнах много да чета за него. Четях много енциклопедии и списания в книжарниците. Четях си сама, нямаше кой да ми обяснява нещата. Когато загубих девствеността си, не го бях планирала, но и двамата носехме презерватив. Излизах с момче от друго училище. Преди да се стигне до първия път бяхме пробвали всичко останало” .

 

 

Нещата минали гладко, но кръвта изцапала бельото ѝ. Jessica не го изхвърлила,а го скрила в къщи. За нейно нещастие, майка ѝ взела, че го открила. "Наричаше ме уличница и проститутка”. Скандалът бил невиждано голям, но така и не успял да я спре да прави секс. Както знаем, той даже се превърнал в нейна професия.

 

 

Чети и: WAM парти за лека нощ

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка