Добрият секс и лошите навици

 

Вредни привички могат да убия желанието

 

 

Много причини водят до това да не се чувстваме доволни от сексуалния си живот. Те могат да са от най-различно естество и твърде често се крият в някои наши лоши навици. Даже може да не си даваме сметка, че привичките ни са способни да разрушат половия ни живот. Ето и най-често срещаните от тях:

 

 

1. Прекалено сериозно отношение към секса. Ставате твърде педантични към акта. Държите да изпипате и изпълните всеки елемент от "задължителната програма". Така не можете да приемете секса като спонтанно изживяване. Интимността е само планирана и протича в точно определена последователност. Ако нещо в сценария се обърка, то и актът не се получава.

 

 

2. Стремеж към красив секс. Има хора, които си представят сексуалния контакт като холивудска продукция. Позите, декорите, стоновете – всичко трябва да е изпипано. Подобно на предишния порок и тук лишавате интимността от нейната непринуденост, а с това и цялото очарование на секса.

 

 

3. Многословност. Не са редки случаите когато партньорът, сякаш не може да замълчи. Той винаги има какво да каже или коментира. Не спират и наставленията кое как трябва да бъде направено – ласки, целувки, прегръдки. Това обикновено действа страстоубийно на другия.

 

 

4. Прекалена чистоплътност. Не отричаме необходимостта да поддържате личната си хигиена, но тичането в банята веднага след края не сексуалния акт, наистина може да разруши връзката ви. Повечето партньори предпочитат да се гушкат или милват след като сексът е приключил. Ако непосредствено след върховия момент си вземете душ, рискувате да създадете у другия усещането, че се чувствате измърсени от случилото се.

 

 

5. Стеснителност. Обикновено този навик се свързва със жените, но се срещат и господа, които могат да се окажат доста срамежливи, когато се стигне до интимност. Нормално е първия път с новото гадже да ви е притеснено, но стеснителността продължаваща прекалено дълго само може да ви навреди.

 

 


Чети и: Как загубих девствеността си...

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка