Няколко интересни места за вълнуващ секс

 

Пробвайте нещо ново!

 

 

Една от тайните за секс без стихваща страст е да не допускате той да се превръща в рутинно занимание. Най-силното лекарство срещу скуката в леглото е да не спирате да експериментирате и да търсите, още и още нови начини да повишите възбудата. За начало, защо не смените мястото където го правите?

 

 

Спалнята безспорно е най- удобна, но пък е толкова изтъркана и традиционна. Излезте от нея и потърсете някое ново романтично място за секс. Ако не се сещате за такова, ние имаме няколко идеи:

 

 

1. Сред природата/На палатка. Времето вече е хубаво и сякаш ни приканва да излезем на открито. Можете да съчетаете съвсем спокойно разходката на чист въздух, с нещо повече от държането за ръка с любимия. Открийте някое закътано местенце и се слейте с половинката си и природата.

 

 

2. Нощен плаж. Мнозина вече са го пробвали, а вие? Звукът на водата, блясъкът на звездите и отражението на луната, помагат да се настроите много по-лесно за романтика. Нощното плуване може спокойно да се съчетае с едно незабравимо страстно преживяване.

 

 

3. Върху купа сено. Сюжетът е добре познат от филмите за възрастни, но това не трябва да ви спира да го направите и част от вашия сексуален живот. Остава само да намерите някоя усамотена, окосена ливада.

 

 

Чети и: Спрей срещу семейни кавги

 

 

4. Секс под летния дъжд. Жегите предстоят, а с тях и летните дъждове. Ето още една идея как да разнообразите половия си живот – направете го под дъждовните капки. Може да ви напомни за секс под душа, но изживяването е много по-вълнуващо. Дъждът няма да потуши страстта ви, напротив – ще я разпали още по-силно.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още G-Точка