В търсене на най-добрия пенис

 

Когато размерът има значение

 

 

„Под голям камък, голяма риба не търси” е казал народът, като пряко намеква за размера на мъжкото достойнство. Жената доста често може неискрено да каже, че „размерът няма значение”, но дали е така? Едва или има жена, която радвайки се на голото тяло на любимия си не иска да се полюбува и на едно добро парче, което той притежава. По грешка жените често свързват размера на пениса с размера на мъжествеността и силата, а това въобще не е така.

 

 

Има ли връзка между размера и силата на характера?

 

 

И да има тя ще е много далечна, така че по-добре да не я търсите. Много често собственикът на голям, се оказва още по-голям, но страхливец. В друг случай, носителят на нормален, та дори и по-малък пенис, може да преобърне планината, за да те има и направи щастлива.

 

 

За чувственото удоволствие и размера.

 

 

Когато е голям, не е задължително да те задоволява в по-голяма степен. Да, ще те изпълни, но това ли е всичко? По принцип,  надарените мъжете са доста самоуверени и много често не правят нищо повече, за да са добри любовници. Гордеят се с оръдието си и дотам, рядко ще положат усилие да овладеят някоя добра поза, трик за възбуда или ласка. Дори едва ли ще се вслушат в жената в края на краищата.

 

 

Чети: Секс на плажа. Няколко съвета

 

 

 

При ерекция пенисът се увеличава значително

 

 

Има такова нещо, но това важи най-вече за по-малките. Те могат да нараснат до два пъти. За големите това правило не важи.
Да развенчаем мита, че за размера на пениса може да се съди по големината на носа, ходилото или пък ръката. Можа да има връзка между тях, но тя е толкова малка, че не си струва да ѝ обръщате внимание.

 

Пенисът – национална гордост

 

 

Българинът е свикнал да се хвали с инструмента си, но ти много добре знаеш, че размерът му много често не е обект на възхищение. Като изключим азиатците, сред другите народи ще е пресилено да кажем, че има нация, която може да се похвали, че е много надарена. Както сред тъмнокожите можете да намерите скромни размери, така и някой ескимос може да извади цял боздуган.

 

 

За финал, момичета, какво си търсите? Хубав профил или анфас, голям пенис или нещо друго?

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Мечо Пух казва: "Колкото повече, толкова повече"

Още G-Точка