Истината за симулирания оргазъм

 

Жените обичат да го правят

 

Според американско изследване за сексуалното здраве и поведение 85 % от мъжете твърдят, че сексуалният им партньор е изпитал оргазъм по време на акта. В същото време само 64 % от жените са изпитали истински оргазъм.

 

Въпросите около причините за симулиране на оргазъм трудно намират своите отговори и така е по-добре да разкрием кога партньорката ни не е искрена.

 

Най-добрият начин да разберем дали оргазмът е фалшив е да се научим да разпознаваме истинския.

 

Истинският оргазъм

 

Изданието AskMen цитира Jolan Chang, автор на The Tao of Love and Sex, според когото по време на оргазма ръцете на жената горят, а коремът й е топъл. В същото време започва да говори бръщолевици и сякаш изглежда омагьосана. Тялото й е меко като желе, а крайниците са провиснали. 

 

И ако някои от тези характеристики могат да се симулират, то има една подробност,  която няма как да се предизвика насила, особено в комбинация с гореспоменатите -  8 -10 контракции на вагината за по-малко от 20 секунди.

 

В крайна сметка…

 

За съжаление истината е, че много жени умеят да заблуждават мъжете в леглото и в голяма степен това се получава, тъй като нежният пол знае какво ни трябва – тласъци и викове.

 

 

 


 

  • Sparx
  • 2012-04-08 21:42:36

test

Още G-Точка