Вяра Георгиева в "Рандеву"

Снимка: © Иван Коловос за FEDE fashion studio

 

Българската дизайнерка си спечели място сред големите имена във висшата мода

 

 

Вяра Георгиева, основател на FEDE fashion studio, e единственият български дизайнер поканен да присъства на страниците на авторитетното италианско модно списание „Рандеву” (Rendez-Vous De La Mode) с над 60-годишна история.

 

 

Премиерният брой на изданието, което започва да излиза с нова концепция, беше представен за първи път на най-важното в света текстилно изложение Première Vision. От сега нататък „Рандеву” ще бъде ориентирано изцяло и само към висшата мода и освен на италиански и английски език, премиерният брой ще бъде издаден още на руски и на арабски.

 

 

Поканата към Вяра Геогиева е отправена лично от главния редактор, а позицията й на страниците на списанието е сред най-големите имена във висшата мода. Тоалетите на FEDE fashion studio са непосредствено след тези на Жан Пол Готие.

 

 

Снимка: © Иван Коловос за FEDE fashion studio

 

 

Ето какво споделя и самата дизайнерка във връзка с престижната покана: „Много се зарадвах на поканата да се включа със своя колекция в премиерното издание на „Рандеву”, което дава наистина пълна картина на най-високата мода в света, показана по време на седмиците на модата. Това открива пред мен нови възможности да представя своята мода и то в списание, което е изключително високо ценено и уважавано от фешън гилдията по света. „Рандеву” за мен е интересна платформа, която ще ми позволи да разгърна възможностите си за пазара извън България.”

 

 

Чети и: "Catch me" – новият аромат на Cacharel

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle