Фитнес в мола

 

Специалисти правят безплатна фитнес оценка от на всякa дама

 

 

Според едно британско изследване от преди няколко години -  дамите, които обикалят по магазините повече от два часа, три пъти седмично – изразходват достатъчно енергия, така че да се поддържат във форма.

 

 

Истинската тренировка, разбира се, е нещо съвсем различно и никак не е препоръчително да се пренебрегва. Вероятно би ви било интересно да направите няколко упражнения докато сте в търговския център. Именно такава е и идеята на салоните FitCurves, които представят своите уникални тренировъчни методи в централното фоайе на Сити Център София.

 

 

Този уикенд (10 и 11 ноември), от 9 до 22 часа може да видите и пробвате съвсем безплатно уредите, проектирани специално за жени. За по-любопитните и активни дами ще се проведат и специални тренировъчни сесии. Ще се наблегне на всяка основна мускулна група и ще се комбинират упражнения за мускулна сила, кардио активност и разтягане - само за 30 минути. Както и така нашумялата „Зумба“ тренировка – вдъхновена от латино танците, но с ефект на аеробика.

 

 

Чети и: Предложенията на Mango за този сезон

 

 

Инструкторите на FitCurves, който ще се разположени в Сити Център София, ще правят безплатна фитнес оценка на всяка, заинтересована дама. А всички, които желаят могат да се включат в томболата за 13 награди – месечни и седмични карти за фитнес.
Упражненията са  подходящи за жени от всички възрасти и са с различна степен на натовареност в зависимост от физическото състояние.

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle