Мишо Шамара пак привикан на разпит

 

Рапарът е трябвало да отговаря пак за "Бяло, зелено и червено"

 

 

Въпреки че делото срещу Мишо Шамара по обвинение в поругаване на националния флаг беше прекратено по препоръка на Софийската апелативна прокуратура, скандалният рапър отново получи призовка за Националната следствена служба. На Мишо Шамара и Конса - колегата му в превърналата се в ябълка на раздора песен „Бяло, зелено и червено” - се наложило за пореден път да отговорят на въпросите от серията разпити преди месеци.

 

 

 

„Много е просто - всеки, който е противник на властта е подложен на репресии, а който я подкрепя после е финансово подпомогнат”, коментира вероятната причина за подновяване на делото Мишо Шамара, а по темата за скандала с "Пайнер Медиa" добави: „Да се дадат близо 2 милиона за стил, който няма нужда от тях, е обидно. Подкрепата на държавата трябва да е насочена към театъра, ъндърграунд музиката и фолклора. Най-лошото е, че ние си лаем, а керванът си върви – толкова се разгневих от всичко, което се случва, че ще ме принудят да се впусна в политиката!”.

 

 

Чети и: Новата колекция на Sisley с Milla Jovovich

 

 

Междувременно Big Sha стана обект на цензура след като новият му видеоклип „Charlie Sheen” беше свален от сайта за видеосподеляне vbox7.com. Това обаче не попречи на хип-хоп легендата да получи подкрепата на свободните европейски медии, а американската рап звезда Waka Flocka Flame го покани да подгрява концерта му в Щутгарт, Германия в края на миналата година.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle