Полети от София до Ларнака за 55 лв

 

Полетите стартират на 19 май

 

 

Най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, обяви нова дестинация от София – Ларнака, Кипър. Евтините самолетни билети са вече в продажба, като цената им започва от 55 лв. в едната посока. Полетите, които ще се извършват всяка неделя от 5 часа сутринта, ще стартират на 19 май. Засега, според календара на авиокомпанията, последният полет по маршрута ще бъде осъществен на 20 октомври 2013 г.

 

 

Ларнака е в топ 20 на дестинациите, продавани от онлайн туристическа агенция eSKY.bg, независимо че за момента дотам лети само националният ни превозвач, който предлага доста по-високи цени. След пускането на нискотарифните полети, от агенцията очакват още по-голям наплив към кипърския град. Доста българи живеят и работят там, а в комбинация с евтините възможности за хотелско настаняване, забележителностите и живописните плажове, се очаква дестинацията да увеличи и потока български туристи, особено през летния сезон.

 

 

Чети и: "Сине Гранд" ще отвори врати в София

 

 

Интересът очевидно вече е доста голям, тъй като цените за различните дати започват да се покачват, което е продиктувано от нарастването на броя направени резервации.  

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle