Стефани отпразнува рождения си ден

 

Веднага след партито певицата замина за Германия

 

 

Стефани отпразнува рождения си ден в Благоевград, където е студентка, заедно със свои колеги и приятели. Освен многото и хубави подаръци, с които я зарадваха, те я сюрпризираха и с оригинална торта с няколко нейни снимки и микрофон.

 

 

 

 

Веднага след партито изпълнителката на „След теб” замина за Германия. Там тя ще съчетае работата с удоволствието. В събота, на 16 февруари ще забавлява сънародниците ни и немските си фенове в клуб Propaganda в Бремен, а после отива на гости на сестра си, която живее със семейството си в Бон. “Нямам търпение да видя малкия ми племенник”, коментира развълнувано Стефани.

 

 

Чети и: Kate Upton стана лице на "Accessorize"

 

 

В същото интервю звездата от каталога на „Ара мюзик” разказва и за най-незабравимия си рожден ден – когато навършила пълнолетие: “Поканих най-близките ми приятели да празнуваме в столична дискотека. Те казаха, че ще дойдат да ме вземат с такси и аз ги чаках пред вкъщи в уречения час. Но останах супер изненадана, когато вместо жълт автомобил, пред мен спря черна лимузина. Всичките ми любими хора бяха вътре, облечени като за най-шикозния бал! Подариха ми букет от 101 червени рози и пихме шампанско по пътя до заведението… "

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle