Николай Дойнов: "Нямам своя дефиниция за щастие"

 

Новият брой на HELLO! България

 

 

Известният водещ, който не допуска журналисти до личния си живот, разказва единствено пред екипа на Hello!България как успява да балансира успешно между работата и любовта. Какво поддържа плама на Ники Дойнов, как приемат той и близките му работата му на журналист и доволен ли е той от нея.

 

 

„Не е необходимо любовта, интимните отношения и всички производни на това да бъдат за сметка на други неща. Напротив. Дайте да видим дали нещата могат да се допълват. Вероятно е трудно, но не е невъзможно.”

 

 

HELLO! България разкрива още:

 

 

Впечатленията на Ники Дойнов от Близкия изток - плетеница между война, страх и красота. Екстремен човек ли е журналистът, как съчетава силните усещания с работата си, изпълнил ли е детската си мечта, и още много други интересни факти само в новия ни брой!

 

 

И още в новия брой:

 

 

„Според древна мъдрост човек умира, когато престане да се смее. Със своите незабравими образи и песни Тодор Колев постигна безсмъртието си.”

 

В своя нов брой HELLO!България се прекланя пред Тодор Колев - легендата, чието име събужда много усмивки и щастливи спомени. И в живота, и на сцената великият актьор, водещ и политик се превъплъти в много и разнолики роли, направили го безсмъртен. HELLO!България представя ексклузивни снимки от тези незабравими моменти.

 

- Дъщерята на българския цар Симеон II – княгиня Калина, пристигна в София заедно със сина си Симеон-Хасан, за да се видят със семейството си и да изживеят една приказка сред красотите на царския дом във „Врана”.

 

- „По време на престоя си в царския дом във „Врана” Симеон-Хасан се забавляваше в парка и в кабинета на дядо си, като не пропусна да проучи всички ъгълчета на пропитото с историческа памет място.”

 

- Лондон, Париж, Ню Йорк… Семейство Бекъм отваря нова врата в живота си.

 

- Йосиф Сърчаджиев между два свята

 

- 55 свещички за „Грами” – горещите двойки, разкритията и най-красивите тоалети.

 

 

Чети и: Чипсът е опасен за мъжкото здраве

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Lifestyle