Певицата Nells с нова фотосесия

 

Изпълнителката показа провокативно-стилна визия

 

 

Талантливата и изкусително красива, певица Nells, нашумя тази година с пилотния си сингъл "Watch my boddy", направен от Deep Zone. Ако сте пропуснали парчето, можете да го чуете в линка:

 

 

 

 

Новата изненада към феновете на изпълнителката е нейната чисто нова фотосесия. Nells публикува част от кадрите във Facebook. Вдъхновени от женствеността и женските превъплащения, в снимките са показани няколко образа като се акцентира с 5 различни визии: на съвременната, силна и непоколебима, романтична, сексапилна и предизвикателна жена.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това, което лесно може да ни стане ясно от снимките е,  че на красивата жена ѝ отива всяка визия.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Току що чух парчето на Nells за първи път. Възхитена съм от гласовите и възможности и отличното и сценично поведение. Представя нещо ново,стилно и качествено. Според мен певици като нея трябва да бъдат силно подкрепяни, тъй като в България, както всички знаем, вече е доста трудно да чуеш нещо различно, което да те грабне. Именно "watch my body" и стилната фотосесия на тази млада дама ме накараха да повярвам,че има бъдеще за българската музика в лицето на това ангелско създание. :) Подкрепям сърдечно всяко начинание и с нетърпение очаквам да чуя някое ново парче! :))))))

Красотата която има това момиче е голяма и всеки може да я види, но аз видях и нещо друго което много силно ме впечатли. Видях и нейната вътрешна красота и това което най ме впечатли е липсата на грандомания ! Известноста и тепърва ще нараства, но за мен няма съмнения, че тя винаги ще си остане супер земен човек и много положителен. Не мога да не спомена и колко силен характер има и как не се оставя на съдбата да я мачка със всичките изптаиния които и изпраща ! Пожелавам и най вече да е здрава и много щастлива в живота си ! :)

Много стилна визия!Браво!

Супер сесия, успех Нелка :)

Много красива както винаги :) Желая ти успех Неллс.

Още Lifestyle