Paramore анонсираха "Paramore" през 2013-та

 

Едноименният албум е първи нов запис на групата от три години насам

 

 

Paramore разкриха подробности около техния очакван с огромно нетърпение едноименен нов албум. “Paramore” ще бъде издаден на 9 април 2013 г. през Fueled By Ramen. Първият изцяло нов материал от повече от 3 години на номинираната за Grammy банда “Paramore” е силно очаквания последовател на техния сертифициран със злато от RIAA албум от 2009 година “brand new eyes”.

 

 

Албумът – четвърти студиен запис на Paramore – е продуциран от  номинирания за Grammy продуцент Justin Meldal-Johnson, известен с работата си с такива разнообразни артисти като Beck, Nine Inch Nails, Tegan and Sara и M83. Първият сингъл от “Paramore” е озаглавен “Now”.

 

 

Paramore – певицата Hayley Williams, басиста Jeremy Davis и китариста Taylor York – разкриха новината първо чрез съобщение публикувано на официалния сайт на бандата.

 

 

Цялото създаване на този албум беше преоткриване на нас самите като банда и като приятели”, пише групата. “Това беше процес, който ни даде свободата да изследваме нови артистични територии и да се освободим като музиканти, певци и като хора също! Наистина, почувствахме, че най-добрият начин да го озаглавим е като му дадем нашето име. Този албум сме ние.”

 

 

Чети и: Маги Алексиева записва албум

 

 

Бандата ще подкрепи излизането на “Paramore” с горещо очаквано турне в югоизточна Азия и Австралия. Обиколката ще включва дати в Тайланд, Малайзия и Филипините, както и участие на австралийския годишен фестивал Soundwave.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика