Чарли Чаплин пее в кухнята на шеф Иван Манчев

 

Весело видео на парчето "Ще останеш по пипер"

 

 

Faked Stars представи новия си клип “Ще останеш по пипер” на невиждана досега промоция шоурум.

 

 

Изпълнителят от каталога на „Ара мюзик” не покани гостите си в клуб, както правят колегите му от бранша, а… в кухнята на шеф Иван Манчев. Майстор-готвачът от предаването „Черешката на тортата” се отчете с различни видове брускети, а преобразеният като Чарли Чаплин Faked Stars приготви кюфтенца и бонбони „Рафаело”, които по вкус и вид надминаваха многократно купените.

 

 

 

 

Специалитетите първа дегустира актрисата Елен Колева, която партнира на Faked Stars в клипа към песента “Ще останеш по пипер”. Тя се появи в образа на шармантна французойка, каквато е и една от ролите й във видеото.

 

 

 

 

Така – с хапване, танци, актьорски етюди и закачки мероприятието се превърна в празник, както за главните действащи лица, така и за всички присъстващи. Огромните витрини на шоурума позволяваха на минаващите по булевард “Александър Стамболийски” да станат свидетели на случващото се и дори да се присъединят към купона. Всеки беше добре дошъл и, освен много емоции, получи като подарък... пакетче пипер.

 

 

 

 

От първия ред промоцията изгледа и актрисата и участничка в последния сезон на VIP Brother, майката на сина на Стефан Данмаилов – Ирен Кривошиева. Тя похвали Faked Stars за таланта му и за разностранните посоки, в които го развива – като артист, имитатор, певец, шоумен и не на последно място – отличен кулинар.

 

 

Чети и: Haim готови с ново EP

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика