Ishtar пее във филмова продукция

 

Омайният ѝ глас вучи в "The Ballad Of The Weeping Spring"

 

 

Световноизвестната певица Ищар предава своята харизма не само чрез песните си, но и чрез големия екран на кино продукциите. През 2012 Кралицата на world музиката се снима във филма „The Ballad Of The Weeping Spring”, който все още не е пристигнал у нас, но в буквален превод звучи така – „Баладата на плачещата пролет“.

 

 

Не толкова сълзи, колкото чувствена музика можете да откриете в последния върхов филм на израелското кино. На деветите награди на Израелската филмова академия или така наречените Израелски оскари филмът на Бени Торати е номиниран за най-добър и оригинален саундтрак, в който преимуществена е ролята на самата Ищар. Продукцията е номинирана и за най-добра продукция и костюми.

 

 

Музиката от филма е наистина завладяваща. Носи усещане за нещо древно, за изконна съдбовност или на кратко „мактуб“ – познатата дума за съдба от „Алхимика“ на Паулу Коелю и най-съвременната сапунка „Клонинг“.

 

 

 

 

Чети и: Стефани съдбовно татуирана

 

 

Специфичният музикален стил, в който Ищар изпълнява свои песни, се нарича „Mizrahi music” (Мизрахи музика) или в превод от иврит „Ориенталска музика“. Този жанр съчетава в себе си по нещо от Запада, Европа, Средния Изток и Северна Африка, пренесено в Израел от мигриращи евреи.

 

 

Ищар покорява сърцата и умовете, разкрива тайни и носи послания от минало и бъдеще, тя е не само актриса, не просто певица, тя е Богинята на любовта и войната, самата ISHTAR – древната вавилонска богиня.

 

 

Не пропускайте да усетите енегрията на един цял свят на на 13 април в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа.  Ищар ще представи своите най-чувствени песни и ще разкрие най-новите си преживявания с новия си албум „7“.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика