"Остани" многократно преживяна от Крум

 

Новият хит на звездата е на български и иврит

 

 

През изминалия уикенд Крум представи новата си песен и видеоклип "Остани" в ефира на телевизия "Планета". Тя звучи на два езика – български и иврит, а за музиката певецът отново се довери на Миро, който е автор и на текста.

 

 

"Остани" е кавър на "Kadosh" – песен, която е изпълнявана преди години от дует "Каризма", с чиито хитове е отраснал изпълнителят. "Остани" е четвъртата версия, като за първи път обаче е представена с клип, режисьор и сценарист на който е самият Крум. Вижте видеото в линка:

 

 

 

 

Във видеото изпълнителят и екипът залагат на сюжетна линия, за която той се е вдъхновил от реална история. "Самият текст, музиката са изключително въздействащи и по време на снимките ми даваха много енергия", споделя Крум. Той допълва, че се надява хората да усетят емоцията на песента, както и да харесат видеоклипа.

 

 

В песента специално участие взема и още една обичана звезда на музикална компания "Пайнер" – Галена. "Това е песен, която съм преживял през годините многократно и благодаря на Галена, която се включи като гост-вокал", разкрива още Крум.

 

 

Информация на planeta.tv

 

 

Чети и: Печенката с клип - подарък за бала

 

 


Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика