Премиера: Ана Мария и Богомил - Теб си пожелах

 

"Теб си пожелах"си казват изпълнителите в дуетната си песен и признават, че текстът ѝ е много личен

 

 

Двете деца-чудо от най-успешния музикален формат у нас X Factor – Ана Мария Янакиева и Богомил Бонев – са готови с дуета си, озаглавен "Теб си пожелах", продуциран от Вирджиния Рекърдс.

 

 

След като се класираха на второ място в първите два сезона на предаването и спечелиха вота на публиката непосредствено след този на победителите Рафи Бохосян и Жана Бергендорф, двамата изпълнители вдъхновиха продуцента Саня Армутлиева да обещае в ефира на Нова телевизия, да издаде тяхна дуетна песен. Двамата си подхождат много не само като възраст, сценично излъчване и талант, но и като красота и лиричност на техните гласове. "Теб си пожелах" е романтична и много мелодична приказка със заразителен ритъм и силен текст. Сингълът има потенциала да се превърне в една от песните, които ще останат задълго в радио и телевизионния ефир.

 

 

 

 

Музиката и аранжиментът са дело на продуктивните и световно признати немски автори Ашли Хиклин, Алберт Кисман, Кристиан Микец и Марвин Куклак. Утвърждаващият се като един от най-успешните творчески тандеми на нашата музикална сцена, Pavell & Venci Venc’, стои зад красивия текст, в който всеки от двамата изпълнители на парчето припознава своя лична история и отношението си към любовта.

 

 

Ана Мария и Богомил се познават отдавна, още преди да появата си в X Factor, тъй като са възпитаници на една и съща школа. Талантът, страстта към музиката и желанието да заявят присъствието си на музикалната сцена са основата, на която градят своето приятелство.

 

 

Богомил ми помагаше много и ме убеждаваше да се явя на кастингите за втория сезон. Неговата успешна изява в рамките на шоуто и прекрасните песни, които направи след това „Спри“ и „Тялото ти в ритъм“, бяха за мен вдъхновение да мечтая за подобен успех, въпреки възрастта си“, споделя Ана Мария.

 

 

Богомил добавя: „Ана Мария е чудесна певица. Винаги съм харесвал нейния вокал и се радвам, че успях да я окуража да се яви в предаването. Дуетната ни песен се получи наистина прекрасна и аз много се гордея с нея.“

 

 

Видеото към „Теб си пожелах” е изящно визуално отражение на музиката и думите – режисьорът Виктор Антонов-Рик и и операторът Томислав Михайлов-Чочо са създали впечатляваща феерия от светлини и цветове, с които приковават погледа от началото до финала на песента. Вижте клипа в линка:

 

 

 

 

Чети и: Deep Zone Project посегнаха на Ричард Маркс

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още музика