Vip Brother ще живее в лукс

Изповедалня 2009

 

Четвъртата къща за ВИП изданието на шоуто вече се строи на 700 кв.м. и ще е с еко насоченост и дизайн

 

 

Сред малкото факти, които вече са известни за най-новата VIP къща е, че тя ще бъде направена с еко материали в топлата гама цветове. Ще има фитнес, кът за пушене, зимна градина, две спални и три бани. Къщата ще бъде готова в началото на месец септември, като за целта внушителен екип от над 150 изпълнители работят денонощно в Нови Хан, на различни смени и по различно време.

 

 

Досега обитатели са били общо 42-а човека през трите сезона на VIP Brother.

 

 

Big Brother има своето първо VIP издание през 2006-а година. Тогава в Къщата влизат 12 участника сред които Галя (Каризма), Дичо, Киро Скалата, Лилана, Райна и Константин като последният печели формата. Първата VIP къща беше направена в топли пастелени тонове имаше басейн, фитнес и сауна. Столът в изповедалнята беше син, а участниците се хранеха на прозрачни маса и столове. Трапезарията и едната спалня пък бяха разделени от стъкло вместо от стена.

 

 

През 2007-а се проведе VIP Brother 2, когато в Къщата влезнаха фаталните 13 участника, между които 3 двойки – Азис и Китаеца; Здравко и Христина; Венета Райкова и Тишо. Сред другите бяха Десислава, Калин Вельов, Катето Евро и Маги Желязкова. Къщата тогава беше в тъмни цветове – спалните бяха в черно и червено, каквато беше и кухнята. В Къщата отново имаше басейн, но този път външен, както и мини голф игрище, а столът в изповедалнята беше златен на цвят, за най-голяма радост на Азис.

 

 

Последната VIP Къща беше в благотворителния сезон на шоуто, спечелен от Део. През 2009-а, 17 участника влезнаха във формата. Освен големия победител, част от борещите се за каузи бяха Емил Кошлуков, Аня Пенчева, Гала, Ицо Хазарта, Тодор Славков, Софи Маринова и Устата. Къщата на Big Brother тогава се отличаваше с външните си джакузи и фитнес, просторен двор, в който под формата на пепелник беше оформено мястото за пушене. Къщата тогава беше в топли цветове, а изповедалнята пък беше с черен стол.

 

 

Как точно ще изглежда най-новата VIP къща, какви ще бъдат мебелите, ще се строи ли нова къща за Big Brother All Stars, какви изнанади са подготвени за участниците - продуцентите обещават да разкрият в следващите седмици.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу