Война в Къщата на Big Brother

 

Зрителите избират мисия за новия sъквартирант още тази вечер

 

 

Малко повече от седмица, след като прeкрачиха прага на Къщата на Big Brother All Stars, звездите в шоуто вече са в истинска война помежду си. Лагерите се променят ежедневно, а основният принцип е всеки да защитава единствено себе си. Повод за поредното спречкване, което ще видим тази вечер, отново е Панайот. Той наруши правилата на Big Brother, като в продължение на половин час обсъжда с Миро, Боби и Найден предстоящите номинации. Тъй като това е абсолютно забранено в шоуто, Big Brother реши да накаже всички Съквартиранти, като ги лиши от съществена част от и без това оскъдните хранителни запаси.

 

 

 

 

Ограничението предизвика бурни реакции и напрежение сред всички, а критиката отново беше насочена към Панайот и неговото невъздържано поведение. Дори най-близкият човек на Съквартиранта от Гълъбово, Найден призна, че ще го номинира довечера.
Междувременно, напрежението между Стойка и Пацата продължава да расте, както и това между Тризначките и Боби, а в Къщата се оформи и нов конфликт – българи срещу македонци.

 

 

Първите номинации очи в очи са днес, скандалите в Къщата стават все по-чести, а звездите дори и не подозират, че тази вечер ги очаква нова провокация.  За първи път в историята на риалити формата у нас в Къщата ще живее и един зрител, избран чрез онлайн кастинга на Nova Play. Името на новия участник все още се пази в тайна, но за сметка на това продуцентите са подготвили изненада и за феновете на шоуто. Те ще имат възможността да изберат първата мисия на гост Съквартиранта. След края на живото предаване тази вечер във Facebook. Изборът  ще продължи да утре, 29 ноември, 12.00 на обяд, а резултатите ще бъдат обявени в епизода в четвъртък.

 

 

Чети и: Над 3000 човека избухнаха с Metropolis

 

 

Кои ще бъдат номинираните тази вечер, колко от тях ще си тръгнат и кой е новият Съквартирант – всичко това ще разберем в живото предаване на Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 часа  по Нова ТВ.

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу