Заселниците в Базата ще ядат червеи

 

Николета Лозанова иска да напусне шоуто, за да е да е съпруга и майка

 

 

От послание в Дневника на плейметката Николета Лозанова стана ясно, че тя иска да напусне Базата и да се върне при семейството си. Липсата на малката Никол и съпруга ѝ Валери е причината тя да напише в дневника си: "Не ме блазни наградата. Време е да бъда щастлива! Ако искате слава - тук е мястото, пари - също", пише в своята изповед Николета. Тя получи 24 часа време да обмисли решението си и тази вечер по време на живото предаване на "Къртицата" ще съобщи дали остава в шоуто или си тръгва.

 

 

На живо в ефир тази вечер Николета ще вземе решение и дали ще участва в последното си предизвикателство в Базата.

 

 

В голямата битка, която традиционно се случва на Арената за битки във вторник вечер, на Заселниците се наложи да минат през истинско изпитание на волята. Като начало те ще минат през теста “Предверие”, където всички заедно ще трябва да изядат общо 18 червея. Ако някой от отбора се откаже, друг може да застане на негово място и да изяде и неговата порция от “деликатеса”. За да е печеливша играта им в края трябва да бъдат изядени общо 18 червея. 

 

 

Предверието определя общите килограми, които Групата ще  трябва да пренесе в голямата битка "Камъните падат", която ще се излъчи на живо от Арената в Базата във вторник вечер. В това предизвикателство Заселниците ще бъдат разделени на известни и неизвестни. Първо ще играят известните, като по правилата на това изпитание двама от чуждия отбор помагат със сипването на камъните и други двама помагат на терена. След като се определи общото количество килограми, пренесени от всеки отбор ще стане ясно дали бюджета на битката - 12 000 лв. ще отиде при Заселниците или при Къртицата.

 

 

По изключение тази седмица резултатите от зрителското гласуване за следващ заподозрян за Къртица ще бъдат обявени в сряда, когато ще стане ясно кой е следващия Заселник, отиващ на елиминации в четвъртък.

 

 

Гости на Иван и Андрей в живото студио довечера ще бъдат Ваня Щерева, Мартина Вачкова, Катето Евро, Юлиян Константинов и Михаил Кирков, който напусна шоуто пръв.

 

 

Чети и: Гибона и Тони са основните заподозрени за предатели

 

 

Xаресайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу