Преслава и Анелия с дует в "Гласът на България"

Като водеща ще се изяви и Петя Дикова

 

 

Утре, точно в 20:00 часа по bTV започва третият голям концерт на живо в "Гласът на България". Дванадесет участника, по трима от отборите на Преслава, Вики, Данчо Караджов и Миро, се подготвят да стъпят за втори път на голямата сцена, за да докажат таланта си пред зрителите.

 

 

Третият концерт ще предложи на публиката невероятно шоу, гост звезди, музиканти и много модерни балетни изпълнения. Специално за зрителите на "Гласът на България" две от най-популярните изпълнителки - треньорът  Преслава и Анелия ще запеят заедно в дует за първи път, именно на сцената на музикалното състезание.

 

 

 

 

И докато актрисата Яна Маринова по същото време ще участва в постановката "Смях в залата" в "Театър Българска армия", на Мартен и Петя Дикова, която ще заеме нейната роля само за този концерт, няма да им бъде никак смешно. Тяхна ще бъде задачата да представят един след друг младите таланти пред зрителите и да изискват докрай категоричното мнение и оценки на треньорите им.

 

 

Чети и: Мис Къртица 2013

 

 

Изпълнителят от всеки отбор, който по време на третия концерт събере най-висок зрителски вот, ще продължи напред в състезанието, а останалите двама ще застанат един срещу друг във вокален двубой, по време на специалния епизод на "Гласът нa България" във вторник.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала: 

Още Шоу