Деян Донков стана "Мистър Къртица"

 

Заселниците успяха да извадят около 2200 лева на монети от дъното на езерото в Базата

 

 

След огромния успех на конкурса за красота "Мис Къртица 2013", Заселниците в Базата решиха, че е редно да изберат и "Мистър Къртица".

 

 

Трескавата подготовка за шоуто сякаш бе извадена от бекстейджа на някое истинско модно ревю. След подготовката участниците в най-престижния телевизионен конкурс за красота "Мистър Къртица", са готови да завземат подиума и да очароват своето жури, съставено от женската аудитория в Базата. Задачата на журито е трудна, но резултатът не е никак изненадващ. За най-красив мъж в Базата е определен актьорът Деян Донков.

 

 

 

 

Петата "Нощ на Къртицата" изправя участниците пред едно нетрадиционно мокро предизвикателство. Те трябва да се преборят да извадят колкото могат повече монети от дъното на езерото в Базата, където ги очакват общо 26 кг. 520 гр. пари. В крайна сметка Групата успя да извади 2198 лева и 20 стотинки, а в бюджета на Къртицата отидоха едва 301 лева и 80 стотинки. Най-малко пари събра отборът на Киро, Деян Донков, Деян Неделчев и Марина, а най-много - отборът на Тодор, Любо, Рут и Велислава.

 

 

Водещият Андрей Арнаудов успя да се спаси от провокациите на участниците, които опитаха да го включат в битката и да го накарат и той да извади някой лев от дъното на басейна.

 

 

 

 

Любо и Рут са с постоянно ембарго на отношенията си, или поне младата певица заяви такова желание. За щастие или проклятие обаче, като част от играта те имат постоянно извинение за това да бъдат непрекъснато заедно. Странно е как всяка реплика, която си разменят, докато опитват да разкрият Къртицата може да съдържа толкова много неизказани думи.

 

 

Близостта между Рут и Любо е не само забележима за всички участници в Базата на Къртицата, но се отразява и на поведението им. Така поне си мисли Марина, но дали защото е вярно или защото тя също имаше своите моменти на близост с бившия баскетболист?

 

 

По време на едно от последното изкушения за участниците, Деян Неделчев реши Групата да се раздели с 1000 лева от бюджета си, за да гледат всички записи от скоковете си с парашут в предизвикателството "Десантът на Къртицата". Чаканият от всички час на прожекцията на вълнуващото им приключение настъпи днес и бе прието с бурни овации.

 

 

Чети и: Миро ще представи "Сувенир" в "Гласът на България"

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:  

Още Шоу