Няма почивка за звездите от "Като две капки вода"

 

Служебни ангажименти затрупаха участниците в бляскавото шоу

 

 

Безмилостна се оказа съдбата за 8-те звезди от "Като две капки вода". След финала на шоуто те не само, че няма да успеят да си починат пълноценно, но дори им предстои още по-натоварен график. Глътка въздух ще си вземе единствено победителят Рафи, който ще "зареди" с 4 дена заслужена почивка, без да разкрива точната дестинация. Едва слезнала от сцената на шоуто, Милица вече е готова да се качи на друга. В момента тя се подготвя за концерт, покрай който ѝ предстои напълно нова роля – тази на тромпетистка.

 

 

Алекс, който все още не е закрил театралния сезон и "лети" до Варна и обратно за представления, се е нагърбил със сценария на нов филм, който ще снима през август под режисурата на Асен Блатечки. Емблематичният PSY от "Като две капки вода" ще успее да "измъкне" и 2 седмици за плаж през юли, като след това веднага стартира репетиции в Бургаския театър. Пътят ще отведе Албена в Шумен, за да влезе в роля в местния тетаър.

 

 

Още един филм предстои за Диана – главната роля в "Корпус за бързо реагиране 2". Там тя ще играе г-жа Георгиева, омъжена за петролен магнат в Дубай. Освен с тази роля, Диана ще се завърне и в любимото си амплоа – това на майка. Както неведнъж е споделяла, най-много по време на шоуто ѝ липсваше дъщеря ѝ София.

 

 

 

 

Чети и: Иван Лечев приготвя бебешко мляко

 

 

Мария също остава в София – снимките на "Господари на ефира" кипят с пълна пара, където тя си партнира с Румен Угрински. Гъмов продължава представленията в Кукления театър и вече е и горд притежател на тениска на любимия отбор "Берое" с автографи на всеки един от футболистите спечелили тазгодишната Купа на България.

 

 

Стефан го чакат 8 представления из цяла България, с които се очаква за пореден път да обере овациите на публиката.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу