Топ скейтъри от цял свят пристигат в София

 

Едни от най-добрите скейт професионалисти идват на 12 юли за зрелищна демонстрация

 

 

На 12 юли в България пристигат едни от най-добрите и актуални скейтбордисти в. Петимата професионалисти, които в събота ще се срещнат с фенове и ще изнесат зрелищна демонстрация в София са от отбора на популярния бранд Supra Footwear. Гостуването им у нас е част от световното турне на марката, а столицата ни е единствената им спирка в района.

 

 

Българските фенове на екстремните спортове ще имат удоволствието да видят на живо имена като Jim Greco, Spencer Hamilton, Lucien Clarke, Javier Sarmiento и Oscar Candon. Всички те са изключителни професионалисти, допринесли много за развитието и популяризирането на спорта в последните няколко години, а на 12 юли ще можем да ги видим с очите си. За пръв път скейтъри от подобен ранг гостуват в България.

 

 

Събитието ще се проведе на два етапа. Първата дестинация на скейт протата ще е магазина на Blok на ул. Солунска 41 в София, където ще се срещнат с феновете си и ще раздават автографи между 14 и 16ч. Веднага след това отборът на Supra Footwear ще се отправи към “Скейт Парк София” в Студентски Град. Именно там между 17 и 19 часа ще се случи дългоочакваната демонстрация, в която петимата гости ще покажат защо са сред най-добрите в света.

 

 

Денят ще завърши с афтър парти в клуб Mixtape 5. Музикалната селекция ще е поверена в ръцете на DJ Diamondz, Jana, Bashment, а гроздеят на вечерта ще е сета на Dee Jay Ralph M от хип хоп легендите Funkdoobiest и Soul Assasins. Афтър партито ще започне в 22ч.

 

 

Чети и: Братовчедката на 100 Кила се пробва за X Factor

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу